LEGO Avatar 75571 Neytiri Ja Thanotor Vs. Quaritch AMP-puvussa

38,50 

LEGO Avatar 75571 Neytiri Ja Thanotor Vs. Quaritch

LEGO Avatar 75571 Neytiri Ja Thanotor Vs. Quaritch AMP-puvussa. Tunnetko Avatar-fanin tai yli 9-vuotiaan lapsen, jota haluat ilahduttaa yllätyksellä? Tämä LEGO® Avatar Neytiri ja Thanator vs. Quaritch AMP-puvussa (75571) rakennuslelusetti on täydellinen valinta. Setti sisältää Neytirin ja eversti Miles Quaritchin minihahmot, Neytirin Thanator-hahmon kääntyvin raajoin ja everstin AMP-puvun sekä viidakon, jossa on pimeässä hohtavia osia.

Leikkiin yksin tai perheen kanssa
Lasten ja elokuvien ystävien rakkaus luontoon roihahtaa tällä setillä, joka muistuttaa Pandoran maailmaa. Lapset ja perheet pääsevät leikkimään suosikkikohtauksiaan elokuvasta tai keksimään omia tarinoitaan. Eri settejä (myydään erikseen) voi yhdistää, jotta leikit laajenevat ja Pandorasta voi rakentaa, oman ainutlaatuisen version.

Sopii toimintaleikkeihin tai koristeeksi
LEGO Avatar settien legendaariset hahmot ja tapahtumapaikat luovat lapsille mahtavat puitteet leikkeihin ja jännittäviin tarinoihin. Rakennetut mallit näyttävät myös hienolta hyllyn päällä. Olennot pääseväthienosti esiin yksityiskohtien kirjomassa ympäristössä, ja aikuiset fanit uppoutuvat mielellään värikkääseen maailmaan.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 30.1.2024 ): 38,50 
Tuotetunnus (SKU): 5702016913590 Osasto: