LEGO Jurassic World 76945 Atrociraptor-dinosauruksen moottoripyörätakaa-ajo

24,95 

LEGO Jurassic World 76945 Atrociraptor-dinosauruksen moottoripyörätakaa-ajo

Faneille on luvassa Jurassic World Dominion ‑elokuvasta tuttua jännitystä tämän Atrociraptor-dinosauruksen moottoripyörätakaa-ajo (76945) rakennussetin parissa. Upea yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Lelusetissä on Atrociraptor-leluhahmo, moottoripyörä, pyörivä dinosaurusten taistelutanner sekä palikoista rakennettava tori, jonka kaadettavat seinät voi rakentaa helposti uudelleen.

Vauhdikkaisiin roolileikkeihin
Tämän setin voi napata helposti mukaan. Setti sisältää Owen Gradyn ja Rainn Delacourtin minihahmot, rauhoitusaseen sekä 2 pientä dinohahmoa hauskoihin, luoviin roolileikkeihin. Vaiheittaisten ohjeiden avulla myös ensikertalaiset kokevat iloa rakentelusta. Setin voi yhdistää T. rexin ja Atrociraptor-dinosauruksen pako (76948) settiin, niin jännittävät seikkailut yltyvät.

Dinosaurushupia!
LEGO® Jurassic World setit sisältävät rakennettavia dinohahmoja, minihahmoja, yksityiskohtaisia ajoneuvoja ja muuta jännää, joilla voi toteuttaa animaatiosta ja elokuvista tuttuja seikkailuja. Tai nämä keräilymallit voi tietenkin myös rakentaa huoneen sisustukseksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016913514 Osasto: