LEGO Harry Potter 76412 Puuskupuhin tuvan vaakuna

36,95 

LEGO® Harry Potter™ Puuskupuhin tuvan vaakuna (76412)

Lapset voivat paljastaa tunnustamansa värit LEGO Harry Potter 76412 Puuskupuhin tuvan vaakuna setillä. Vaakunalipussa on Puuskupuhin vaakunalla kuvioitu laatta sekä seinäkiinnike. Palikoista rakennetun vaakunan voi avata, ja sisältä paljastuu Puuskupuhin kasvien koristama oleskeluhuone lukuisine yksityiskohtineen: Puuskupuhin kuppi, kurpitsa, rakennettava arkku ja herkkuja notkuva pöytä. Liukuva linssimäinen taustalevy luo taianomaisia 3D-näkymiä, kuten verhon takana pomppivan alruunan ja kolikoita tynnyrin takana varastelevan Haiskun. Setti sisältää myös Cedric Diggoryn, Susan Bonesin ja Hannah Abbottin minihahmot ja monia tarvikkeita.

Helppo kuljettaa
Leikkisetti sopii pieneen tilaan ja kulkee helposti mukana. Se on mahtava lahjaidea yli 9-vuotiaille lapsille. Tämä on 1 Tylypahkan tupien keräiltävistä vaakunalipuista, joita on yhteensä 4.

LEGO Builder
LEGO Builder sovelluksen avulla rakentelu sujuu helposti intuitiiviseen rakennusseikkailuun uppoutuen. Lapset voivat zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistään.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta (2023-03-16): 36,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017413167 Osasto: