LEGO Friends 41714 Andrean Teatterikoulu

97,95 

LEGO Friends 41714 Andrean Teatterikoulu

Tunnetko teatteria harrastavan, yli 8-vuotiaan lapsen? Yllätä hänet iloisesti Andrean teatterikoulu (41714) setillä. Setin parissa lapsi voi kuvitella itsensä näyttämön tähdeksi kauniissa teatterirakennuksessa täynnä yksityiskohtia, joihin teatterikärpäsen pureman saaneet lapset uppoutuvat mielellään.

Leluja mielikuvitusleikkeihin
Viktoriaanisen rakennuksen julkisivu avautuu, ja takaa paljastuu teatterisali, jossa on orkesterisyvennys ja parvi. Kankaisen esiripun takana on 2 taustaa – keskiaikainen linna tai öinen kaupunkimaisema. Käännä teatteri ympäri ja huomaat valaisinkiskot ja pukuhuoneet, joissa näyttelijät maskeerataan, ihan niin kuin oikeassa teatterissa! Setissä on myös lelutarvikkeita, joita lapset voivat käyttää keksimissään näytelmissä. LEGO® Friends Andrea, Ollie ja Freya paneutuvat roolisuorituksiin professori Adrianin ohjauksessa.

Rakentelun uusi ulottuvuus
Teatterikoulusetti sisältää digitaaliseen aikaan sopivat ohjeet. Interaktiivisten ohjeiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia malliaan 3D-näkymässä rakentelun aikana.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017154138 Osasto: