LEGO Duplo 10991 Unelmien leikkipuisto

59,95 

LEGO Duplo 10991 Unelmien leikkipuisto

Tämä LEGO Duplo 10991 Unelmien leikkipuisto, jossa ulkopuuhat siirtyvät sisälle rakennellessa hauskaa ja monipuolista LEGO® DUPLO® kaupunki Unelmien leikkipuisto (10991) settiä. Yli 2-vuotiaat lapset rakentavat setistä upean leikkipuiston, jossa on luvassa hauskaa leikkiä ja oppimista ja uusia ystäviä.

Lelu leikki-ikäisten hauskoihin hetkiin

Leikkipuistoaiheinen opetuslelusetti innoittaa luovuuteen ja on mainio synttärilahjaidea täynnä moderneja välineitä. Lapset pääsevät tutustumaan kirjaimiin ja numeroihin valaanmuotoisessa lelurakennelmassa ja leikkimään erilaisilla hahmoilla, kuten skeittaajalapsella ja söpöllä opaskoirahahmolla. Näin pienet lapset oppivat myös tosielämässä tarpeellisia sosiaalisia taitoja.

Leikkien lomassa opitaan uutta

LEGO Kaupunki rakennussetit auttavat leikki-ikäisiä lapsia tutustumaan ympäröivään maailmaan ja he voivat käydä läpi tuttuja tilanteita leikin keinoin. Kuten kaikki LEGO DUPLO lelut, setti on täynnä erilaisia oppimistilanteita. Kirkkaanväriset, käteen sopivat palikat ja hauskat liikkuvat osat saavat lasten aistit hereille ja kehittävät hienomotorisia taitoja.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 6.9.2023 ): 59,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017417073 Osasto: