LEGO Dots 41950 suurpakkaus kokoa kirjaimia

15,95 

LEGO Dots 41950 suurpakkaus kokoa kirjaimia

LEGO® DOTS-suurpakkaus – kokoa kirjaimia (41950) on mahtava lahja trendikkäille ja askartelua rakastaville lapsille! Laatat sopivat yhteen DOTS-viestitaulujen ja erilaisten LEGO ja DOTS settien kanssa (myydään erikseen). Yli 6-vuotiaat lapset voivat laatia omia viestejään ja sommitella laatoista vaikka minkälaisia koristeita – harrastustensa, fiiliksensä tai sisustuksensa mukaan.

Sano se värein
Pakkaus sisältää hauskoja, erivärisiä ja ‑muotoisia laattoja, sekä kaarevia 2×2-osia, joista lapset loihtivat muokattavia fontteja ja kirjaimia. Viestitaulun tai huoneen voi koristella ikiomilla askarteluilla, ja samalla luovat taidot kehittyvät.

Anna persoonasi näkyä eri tavoilla
DOTS-settien parissa lapset pääsevät tutustumaan LEGO leikkien ja luovuuden maailmaan helposti, rakentelemalla ja koristelemalla erilaisia esineitä. Tämän pakkauksen käyttötarkoitukset ovat rajattomat, sillä lapsen mielikuvitus muuttaa sen kuin taikaiskusta vastaamaan jokaista toivetta. Pakkaus on mahtava lahja, jonka luovat mahdollisuudet saavat koko leikkipuiston väen ihastumaan.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 3.1.2024 ): 15,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017156187 Osasto: