LEGO Disney 43202 Madrigalien Talo

57,90 

LEGO Disney Princess 43202 – Madrigalien talo

Kaikenikäiset Disneyn Encanto-fanit ihastuvat tähän värikkääseen LEGO® ǀ Disney Madrigalien talon (43202) leikkisettiin. Talossa on 3 kerrosta, ja setin mukana on tarra-arkki koristeluun sekä painetut rakennusohjeet. Digitaaliset Instructions PLUS ohjeet ovat saatavilla LEGO Building Instructions sovelluksessa, jossa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia. Ohjatun rakennusprosessin avulla nuoretkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia… upeaa!

Leikkejä koko päiväksi
Tämä rakennettava lelu innostaa loputtomien leikkien pariin. Taianomaiset värit, toiminnot ja yksityiskohdat kiehtovat lapsia. Setti on pullollaan mielikuvitusleikkeihin innostavia tarvikkeita – mukana muun muassa haitari, gramofoni ja sateenvarjo. Tuote soveltuu omatoimisiin leikkeihin, ja sen voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin (myydään erikseen).

Elokuvasta tuttuja hahmoja
Tämän LEGO ǀ Disney setin mukana tulee 2 mininukkehahmoa ja 1 mikronukkehahmo – Disneyn Abuela, Mirabel ja Antonio. Mukanamyös vesisian ja perhosen LEGO hahmot. Ensiluokkainen setti on upea lahja trendejä seuraaville lapsille.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-02-29 ): 57,90 
Tuotetunnus (SKU): 5702017100081 Osasto: