Lego Creator 31131 Keskikaupungin nuudelikahvila

37,95 

Lego Creator 31131 Keskikaupungin nuudelikahvila

LEGO® fanit 8-vuotiaasta alkaen voivat syventyä hauskoihin tarinoihin tämän toiminnantäyteisen LEGO Creator 3in1 Keskikaupungin nuudelikahvila (31131) setin parissa. Siinä on 2-kerroksinen kaupunkitalo, jonka katutasossa on nuudelikahvila ja sen yläpuolella upea asunto kattoterasseineen. Talon takaosa avautuu, joten lapsille on luvassa lisää leikkimahdollisuuksia.

Hienoja lahjoja inspiroimaan mielikuvitusleikkejä
LEGO Creator 3in1-rakennussarjasta voi rakentaa 3 erilaista taloa. Lapset voivat ensin viimeistellä 2-kerroksisen kaupunkitalon, jossa on nuudelikahvila, asunto ja kattoterassi, muuntaa sen sitten pyöräliikkeeksi, jossa on lehtikioski ja taiteilijan työhuone tai pelisaliksi, joka on varustettu 3 pelikoneella. Ja 569 palikasta voi tietenkin rakentaa myös jotain aivan muuta.

Digitaalinen elämys LEGO rakentelijoille
Rakennussettiin kuuluvien interaktiivisten digitaalisten ohjeiden avulla rakennuselämys sujuu hauskemmissa merkeissä. LEGO Building Instructions sovellus ladataan älypuhelimeen ja tablettiin, ja lasten on helppo hahmottaa rakentamansa malli sovelluksen zoomaus‑ ja kiertotyökaluilla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017153223 Osasto: