LEGO City 60376 Arktisen tutkimusretken moottorikelkka

12,95 

LEGO® City Arktisen tutkimusretken moottorikelkka (60376)

LEGO City 60376 Arktisen tutkimusretken moottorikelkka lelusetin parissa yli 5-vuotiaat voivat tutustua LEGO Cityn mielikuvitusmaailmaan hauskalla tavalla. Mukana on hieno moottorikelkkalelu, jossa on telamatto ja sukset, arktisen ympäristön rakennelma ja tutkimusmatkailijan minihahmo sekä hylkeen ja hylkeenpoikasen hahmot.

Mukaansatempaava rakentelu‑ ja leikkielämys lapsille 5-vuotiaasta alkaen
Tämä lelusetti sisältää painetun ohjekirjan selkeine kuvitettuine rakennusohjeineen. Vaiheittaiset 3D-ohjeet löytyvät LEGO Builder sovelluksesta, jossa lapset voivat zoomata, kiertää ja katsella rakentamiaan malleja joka kulmasta. Sovelluksesta näkee myös rakennusprosessin edistymisen, ja lapset voivat tutkia ja tallentaa virtuaalisia leikkisettejä.

Huikean hienoja leluja lapsille
Lapset kasvavat kiinnostavien ajoneuvojen ja koneiden ympäröiminä, ja LEGO City rakennussettien parissa lasten on helppo syventyä niiden yksityiskohtiin. LEGO City tuotesarjan seteissä on hauskoja ajoneuvoja, realistisia rakenteita ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat tuntikausiksi mielikuvitusleikkeihin. Luvassa on entistä enemmän hauskoja seikkailuja, kun setin yhdistää muihin LEGO City sarjan setteihin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017416366 Osasto: