LEGO City 60350 Kuun Tutkimustukikohta

82,95 

LEGO City Space 60350 – Kuun tutkimustukikohta

Jännittävät avaruusmatkat odottavat Nasan innoittaman LEGO® City Kuun tutkimustukikohdan (60350) parissa. Täynnä oikeista avaruusajoneuvoista ja -laitteista tuttuja ominaisuuksia: mukana on laskeutumismoduuli, VIPER-mönkijä ja kupukattoinen majoitusrakennus, jossa on laboratoriot, ajoneuvojen talli ja ilmalukko sekä 6 astronauttiminihahmoa. Yhdistä setti muihin LEGO Cityn avaruusleluihin, ja luvassa on loputtomasti hauskoja avaruustutkimusleikkejä.

Hauskaa tekemistä 7 vuotta täyttäneille lapsille
LEGO setti sisältää painetun rakennusoppaan sekä interaktiiviset digitaaliset rakennusohjeet. Ilmainen LEGO Building Instructions sovellus sisältää intuitiiviset digitaaliset ohjeet, joiden zoomaus- ja kiertotoiminnoilla lapset hahmottavat rakentamansa mallit kaikista suunnista.

Mielikuvitusleikkien maailma
LEGO City avaruuslelusetit ovat täynnä yksityiskohtia, ja niiden innoituksena ovat olleet aidot Nasan laitteet, ajoneuvot ja avaruusalukset. Mukana on myös astronauttihahmoja, joista riittää iloa oikeisiin avaruuslentoihin perustuviin, loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 30.1.2024 ): 82,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017161792 Osasto: