Lego City 60346 Ulkorakennus ja maatilan eläimet

52,95 

Lego City 60346 Ulkorakennus ja maatilan eläimet

LEGO® City Ulkorakennus ja maatilan eläimet (60346) leikkisetti houkuttelee lapset hauskoihin maatilaseikkailuihin. Setti sisältää vinssillä varustetun latorakennuksen, hienon traktorin perävaunuineen, kasvihuoneen ja koko joukon söpöjä maatilan eläimiä. Tämä setti on täydellinen omatoimisiin leikkeihin tai yhteisiin hupihetkiin perheen ja ystävien kanssa. Setti sisältää 4 minihahmoa, joista yksi on LEGO City TV-sarjasta tuttu Peach.

Sopii lapsille 4-vuotiaasta alkaen
4+-rakennuslelu sisältää kuvitetut rakennusohjeet ja LEGO aloituspalikan. Se on muotoiltu pohja, jonka päälle voi aloittaa rakentamisen. Lisäksi lasten käytössä on digitaalinen rakennusopas, jonka avulla voi zoomata, kiertää ja havainnollistaa malleja kaikista suunnista rakentamisen lomassa. Opas on saatavilla älypuhelimille ja tableteille ladattavassa ilmaisessa LEGO Building Instructions sovelluksessa.

Oppimista leikin lomassa
Maatila-aiheisten LEGO City lelusettien parissa lapset uppoutuvat loputtomiin mielikuvitusleikkeihin monipuolisten rakennelmien, realististen ajoneuvojen ja innostavien hahmojen parissa. Leikkien lomassa lapset tutustuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin hauskalla ja jännittävällä tavalla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017161723 Osasto: