LEGO City 60301 Villeläinten Pelastusmaasturi

53,90 

Lego City 60301 Villeläinten Pelastusmaasturi

Lapsista tulee arjen sankareita tämän LEGO® City Villieläinten pelastusmaasturi (60301) lelusetin parissa. Setti sisältää eläintenpelastustiimin, johon kuuluu mm. LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu sankari Jessica Sharpe, sekä leijona, leijonanpentu ja käärme munineen. Rakenna myös jokiympäristö, vesiskootteri ja neliveto luomaan puitteet jännittäville villieläinten pelastusseikkailuille.

Huvia koko perheelle
LEGO 4+ setit viihdyttävät lapsia, ystäviä ja perheitä tuntikausien ajan. Jokainen setti sisältää selkeät rakennusohjeet ja aloituspalikan, jotka auttavat lapsia rakentamisessa. 4+-seteille on myös Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla LEGO rakentaminen on todellakin lastenleikkiä.

LEGO Cityn upea maailma
LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa kaikille tuttujen eläinten, realististen ympäristöjen, upeiden ajoneuvojen ja inspiroivien hahmojen avulla. Ne innostavat luoviin roolileikkeihin, joiden pohjana on todellisia tapahtumia.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016911923 Osasto: