LEGO City 60293 Stunttipuisto

34,95 

LEGO City 60293 Stunttipuisto

LEGO® City Stunttipuisto (60293) leikkisetti sisältää vauhtipyörällä toimivan lelumoottoripyörän, joka takaa huikeat stunttitemput. Lapset voivat virittää pyörän ja kiitää sen kanssa mahtaviin temppuihin erilaisia esteitä ylittäen ja haasteita suorittaen. Temppumoduulit voi vaihtaa nopeasti eri järjestykseen, kun on uudenlaisen kisaradan tai esityksen aika.

Rakennuslelu 5 vuotta täyttäneiden lasten leikkeihin
Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet! Ne löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla setin rakentaminen on lastenleikkiä.

Inspiroiva LEGO Cityn maailma
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin. Yhdistä LEGO City Stuntz universumin toiminnantäyteisiä leikkisettejä toisiinsa, niin hauskuus- ja jännityskerroin kasvaa entisestään!

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 3.1.2024 ): 24,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702016911961 Osasto: