LEGO Gabby´s Dollhouse 10785 Hauskoja leipomishetkiä Hileen kanssa

12,95 

LEGO Gabby´s Dollhouse 10785 Hauskoja leipomishetkiä Hileen kanssa

LEGO Gabby´s Dollhouse 10785 Hauskoja leipomishetkiä Hileen kanssa setti hauskoine hahmoineen ja tarvikkeineen sopii yli 4-vuotiaille lapsille, jotka pitävät DreamWorks Animationin Gabbyn nukketalo ‑sarjasta.

Luovia leivontaleikkejä Gabbyn keittiössä

Gabby ja Hile houkuttelevat lapset leikkimään keittiöön, jossa on paljon tekemistä. Nappaa esiin sekoituskulho ja vaikkapa kermavaahtoa, hedelmiä ja suklaata. Ja löytyypä keittiöstä myös kokkikissan ikioma uunikin. Ison monikerroksisen kakun ylin osa pyörii, ja lapset voivat koristella sen muun muassa kuorrutteella, hedelmillä, suklaalla ja 2 kultaisella tähdellä. Kakun aloituspalikalla luovan rakentelun alkuun pääsee helposti. Kun leikeissä on tauko, kaikki tarvikkeet voi laittaa piiloon ison kakun sisään odottamaan seuraavaa kertaa. Pakkaus sisältää värikkäät kuvitetut, tarinaan perustuvat rakennusohjeet, ja LEGO Builder sovelluksesta löydät intuitiiviset zoomaus‑ ja kiertotyökalut.

Hupihetkiä koko perheelle
4+-settien parissa aikuisetkin saavat osallistua lasten hauskoihin rakennusleikkeihin. Setit sopivat niin LEGO konkareille kuin lapsille, jotka tutustuvat LEGO palikoihin ensimmäistä kertaa.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 11.8.2023 ): 12,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017424095 Osasto: