Cyblobs – lautapeli, Peliko

15,00 

Cyblobs

Valloittava ja monipuolinen taktinen lautapeli, jossa ensin muovaillaan cyblobit ja pelin alettua suunnitellaan siirtoja ja syödään muiden cyblobeilta silmät päästä. Pelin lopussa suurin ja monisilmäisin möykky vie voiton. Peli-iloa!

Hurjan hauska, uusi ja erilainen lautapeli valloittaa! Pelin aluksi muovaillaan muovailuvahasta oma pelinappula eli cylobi, jota on tarkoitus kasvattaa ja jolle on tarkoitus kerätä pelin aikana lisää silmiä. Pelilaudalle muovaillaan pienempiä cyblobeja ja kaikille asetetaan silmä. Pelin ideana on heittää kahta noppaa ja liikuttaa vuorollaan aina kahta cyblobia pelilaudalla ja yrittää syödä joko kokonaisia muita cyblobeja tai sitten vain varastaa niiltä silmä. Peli päättyy, kun kaikissa pelissä mukana olevilla pelaajilla on enää yksi cyblobi jäljellä. Voittaja on se, jonka cyblobilla on eniten silmiä.

Iloisen värinen pelilauta on kaksipuolinen, ja sitä voikin pelata joko helpompana tai vaikeampana. Peli sisältää muovailuvahaa, muotoiluveitsen, kaksipuolisen pelilaudan, 16 suuta, 40 silmää, 2 noppaa ja pussin muovailuvahan säilyttämistä varten sekä säännöt suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja englanniksi.

Hauska, jännittävä ja monitasoinen peli, jossa voittaakseen on pidettävä silmät pelissä!

Ikäsuositus 6+

Pelaajat 2-4

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6416550861765 Osasto:

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.