Gabby’s pelisetti 3 peliä lautapeli

14,90 

Gabby’s pelisetti 3 peliä

Gabby’s pelisetti sisältää 3 eri peliä. Perustuu mega suosittuun Netflix Dreamworks ohjelmaan, saat 3 peliä yhdessä tällä Gabbyn Nukketalo paketilla Spin Master Gamesilta! Ensin saat Poksautuspelin. Tässä nopan poksautus pelissä 4–8- vuotiaille lapsille sinun tulee painaa noppakupua ja pelata voittaaksesi! Ole ensimmäinen pelaaja, joka siirtää kaikki pelinappulansa laudan ympäri ja maaliviivalle. Varo, sillä joku voi tönäistä pelinappulasi pois pelilaudalta! 2–4 pelaajalle, tämä on yksinkertainen ja opettavainen lautapeli lapsille.

Ole ensimmäinen, joka tuo pelinappulansa kotiin tässä helpossa nopan poksautuspelissä perheen lautapeli- iltaan! Lisäksi saat 28- osaisen dominosetin ja suuret pelikortit, joissa on mukana myös jokerit. Nämä klassisset lautapelit lapsille ovat täydellisiä Gabbyn Nukketalo- juhlatarvikkeita. Näissä tyttöjen ja poikien peleissä on kaikki suosikki Gabby hahmot mukaan lukien DJ Nauskis ja Hile.

Jos lapsesi eivät saa tarpeekseen Gabbyn Nukketalo leluista, kokeile näitä hauskoja pelejä! Etsit sitten lahjaa 6- vuotiaalle tytölle tai perhepelejä, nämä 3 viihdyttävää peliä ovat täydellinen lahja syntymäpäiviin ja muihin juhliin. Tämä lautapelikokoelma on tarkoitettu 4–6- vuotiaille, mutta kaikki yli 4- vuotiaat pelaajat nauttivat niistä! Laita päälle jakso Gabbyn Nukketaloa, ota pelipakettisi ja pidä jännittävä ilta hauskaa perheen kesken! 4+.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2023-11-29 ): 14,90 
Tuotetunnus (SKU): 0778988460832 Osasto: