Happy Cube pulmakuutio 6 kpl Original

16,90 

Happy Cube pulmakuutio, Original

Pulmakuutiot ovat täällä taas! Happy Cube pulmakuutio on sekä 2D- että 3D-palapeli. Irrota palat raamista, rakenna kuutio ja kiinnitä lopuksi palat takaisin raamiin. Lisätäksesi haastetta, voit yhdistellä eriväristen kuutioiden osia luodaksesi isompia rakennelmia.

  • Yksittäispakattu. Kerää kaikki!
  • Valitse kuudesta eri väristä ja vaikeustasosta
  • Ikäsuositus 5-99 -vuotiaille

Happy Cube pulmakuutiot ovat hauskaa aivojumppaa kaikenikäisille. Happy Cube pulmakuutio, original on hauska lasten ja aikuisten pulmapeli, jota voi rakentaa joko kaksi- tai kolmiulotteisesti. Ensimmäinen haasteesi on irrottaa palat raamista ja saada ne takaisin raamiin. Miten päin palat loksahtelevat paikalleen? Kuudesta palasta saa rakennettua täydellisen kuution kiinnittämällä osat toisiinsa oikein. Onnistutko?

Pulmakuutioiden vaikestaso kasvaa värijärjestyksessä (sininen, vihreä, keltainen, oranssi, punainen, lila), sinisen ollessa helpoin ja lilan ollessa haastavin.

Happy Cube pulmakuutio on hauska 3D-älypeli

Pulmakuutioiden parissa saa kulumaan hetken jos toisenkin! Happy Cube -pulmakuutiot sopivat loistavasti myös matkapuuhaksi, sillä ne eivät paina juuri mitään ja ne saa pakattua pieneen tilaan. Pulmapelit kehittävät monipuolisesti erilaisia taitoja ja loogista ajattelua. 3D-pulmakuutioiden parissa kehittyy mm. hienomotoriset taidot, avaruudellinen hahmottaminen ja päättelykyky.

Haluatko ostaa kaikki kuusi Original-tason Happy Cube pulmakuutiota? Tilaa Happy Cube Original 6-pack.

Valmistettu Belgiassa.

  • Valitse omasi kuudesta eri värisestä ja vaikeustasoltaan erilaisesta pulmakuutiosta.
  • Yksittäispakattu.
  • Ikäsuositus: 5-99 -vuotiaille
  • Kuution yhden sivun pituus 4 cm

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0009234222608 Osasto: