Sup-lauta 305 x 84 cm Oceana & penkki Bestway

265,00 

Sup-lauta 305 x 84 cm Oceana & penkki Bestway

Suppailu on hyödyllinen harrastus sillä tasapainoilu vaatii koko kehon hallintaa ja kuntoilu tulee ikään kuin huomaamatta. Lauta sopii myös erinomaisesti erilaisiin kehonhallintaharjoituksiin.
Ilmatäytteisellä laudalla suppailee matalissa vesissä tai surffailee kevyissä aalloissa. Suppailessa pääsee kokemaan luonnon aivan läheltä.

Laudan materiaalina on käytetty kaksinkertaista Drop Stich-rakenteista polyesteria joka on erittäin kestävää ja antaa laudalle hyvän jäykkyyden. Lauta on varustettu selkänojallisella istuimella joka mahdollistaa melomisen mukavasti istualtaan. Etuosasta löytyy joustava naru tavaroiden kiinnittämiseksi. Seisoma-alue on luistamaton.

Ilmatäytteinen SUP-lauta on todella helppo kuljettaa mukana ja nopea täyttää mukana tulevan pumpun avulla. Laudan keskellä on kahva josta lautaa on vaivatonta kantaa vaikka kainalossa.
Laudan mukana toimitetaan kaksilapainen 217 cm pitkä alumiinivartinen mela.

SUP-lautaa on vaivaton kuljettaa mukana keveytensä ja mukana tulevan kantokassin ansiosta eikä säilytys vie tilaa juuri lainkaan. Pakkaukseen sisältyy lauta, mela, istuin, jalkatuki, jalkaremmi, keskievä, käsipumppu, kuljetuslaukku sekä korjaussarja.

Ominaisuudet:
– ilmatäytteinen
– maksimi käyttöpaino 120 kg
– laudan mitat 305 x 84 x 12 cm
– laudan paino 14.7 kg
– luistamaton alusta
– ilmanpaine max 15 psi
– Drop Stich materiaali
– istuin selkänojalla
– säädettävä alumiinimela

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6942138977011 Osasto: