Twist naru 3 m erilaisia

2,60 

Twist naru 3 m erilaisia.

Twist-naru on joustava, molemmista päistä yhteen sidottu naru, jonka päihin voi laittaa kaverit tai sitten sitoa puuhun/tolppaan ja alkaa hyppimään.

Twist-narun hyppäämisen säännöissä on paljon muunnelmia, kuten monissa muissakin lasten harrastamissa ulkoleikeissä, hyppääjät kehittelevät myös omia sääntöjä. Perussäännöt ovat kuitenki pysyviä: Twistaamiseen vaaditaan vähintään kaksi-kolme hyppijää: kaksi tolppaa, jotka seisovat narun päissä, sekä hyppääjä. Hyppääjät yrittävät tehdä vuorotellen hyppysarjoja, jos hyppijä astuu vahingossa narun päälle tai sotkeentuu askeleissaan, joutuu narun päähän seisomaan ja toinen hyppääjä pääsee yrittämään. Jos hyppysarjan onnistuu tekemään virheittä niin nostetaan vaikeustasoa eli narua. Ensin naru nostetaan tolppina toimivien nilkkojen korkeudelta polvien korkeudelle, sitten pyllyn alle ja tarvittaessa aina vyötärölle, kainaloihin ja kaulaan asti.

Huom! Hinta sisältää yhden tuotteen. Verkkokaupasta tilatessa tuotetta ei voi valikoida, vaan lähetämme tuotteen varastotilanteen mukaan

Ikäsuositus yli 3-vuotiaalle.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4002422016818 Osasto: