Uima-allas 366 x 76 cm kehys harmaa Bestway Steel Pro Max

139,00 

Kehysuima-allas harmaa Bestway

Laadukas ja luotettava Steel Pro Max Bestway uima-altaan rakenteet ovat laadukkaita ja sen asennus on helppoa. Se voidaan asentaa kaikentyyppisille tasaisille maastoille.

Teräsliittimet ovat valmistettu erikoiskäsittelyllä ruostetta ja korroosiota vastaan, mikä varmistaa uima-altaan pitkän käyttöiän ja maksimaalisen kestävyyden ulkoisia tekijöitä vastaan.

Uima-altaan sivujen materiaalina on erittäin vahva ja rasitustestattu kolmikerroksinen DuraPlus™, joka koostuu kahdesta PVC-kerroksesta ja niiden välissä olevasta polyesteriverkosta. Altaan halkaisija on 366 cm, syvyys 76 cm. Maksimivesimäärä (90 %:n täyttöaste) on 6473 litraa. Altaan tyhjentämistä helpottaa letkuliitännällä varustettu tyhjennysventtiili.

Uima-altaan sisäosa on koristeltu prismaefektiin perustuvalla mosaiikkipinnoitteella, jotta uima-altaassa uinti olisi miellyttävä kokemus myös silmälle.

Uima-altaan asentaminen kestää noin 20 minuuttia 2-3 henkilön avulla lukuun ottamatta altaan täyttämistä. Kaikki mitä tarvitset sisältyy pakettiin.

Verrattuna muihin markkinoilla oleviin uima-altaisiin, Bestway 56416 Steel Pro Maxin uima-allas on laadukas ja kohtuuhintainen. Rakenteen lujuus ja turvallisuus, vahvistetut teräsputket sekä nopea ja helppo asennus tekevät uima-altaasta täydellisen valinnan perheille ja niille, jotka haluavat pitää hauskaa huolettomasti.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 31.8.2023 ): 139,00 
Tuotetunnus (SKU): 6942138981865 Osasto: