Poreallas Lay-Z-Spa Aruba Airjet 170 x 66 cm Bestway

550,00 

Poreallas Aruba 170 x 66 cm Bestway

Lay-Z-Spa Aruba Airjet-poreallas tarjoaa lämpöisen ja rauhoittavan kylvyn. Porealtaan koko on 170 x 66 cm, tilavuus 605 litraa ja siinä on tilaa 2-3 aikuiselle. Pakkaus sisältää altaan, vettä suodattavan ja lämmittävän pumpun, suojapeitteen, kemikaaliannostelijan sekä ohjeet.

Ulkoporeamme on kestävä ja varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla. Pyöreän mallinen ulkoallas sopii terassille, patiolle, pihamaalle kotiin, mökille ja sisätiloihin. Sisäpuolelta altaan väri on valkoinen ja ulkopuolelta harmaa. Upeat Karibian kukat ja kasvit koristavat altaan ulkopuolta. Allas on helppo pystyttää ja nopea täyttää ilman työkaluja.

Altaassa on rentouttava AirJet -hierontajärjestelmä, jossa on yhteensä 110 hierontasuutinta. Poresuihkut tarjoavat mukavan ja nautinnollisen kylpyhetken. Poresuuttimet sijaitsevat altaan pohjan reunassa. Hierontasuutinten vedenpaineen sekä virtauksen voi säätää juuri haluamakseen ohjauspaneelista. Paneelin ohjaimet ovat valaistu, joten sitä on helppo käyttää illan hämärtyessä. Altaan 40 °C lämmitysjärjestelmän avulla allasveden saa lämmitettyä nopeasti miellyttävään lämpötilaan. Altaan pohja on pehmeä, jossa on rentouttava istua. 3-kerroksinen DuraPlus-materiaali on erittäin kestävä, vakaa ja tukeva rakenteinen.

Altaassa on oma energiansäästöjärjestelmä, jossa automaattinen ajastinkäyttöinen lämmitys ja integroitu vedensuodatusjärjestelmä pitää veden kirkkaana. Pumppua pystyy käyttämään ulkona -10 asteen ulkolämpötilaan asti ja sen jälkeen suositellaan pumpun siirtämistä sisätilaan.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 31.8.2023 ): 550,00 
Tuotetunnus (SKU): 6941607305041 Osasto: