Hatchimals sarja 12 muna

Alkuperäinen hinta oli: 10,90 €.Nykyinen hinta on: 7,90 €.

Hatchimals sarja 12 muna

Hatchimals sarja 12 muna sisältää uusia hauskoja yllätyksiä: yksi iso lapsi, yksi vauva, siivet isolle lapselle, kankaasta tehty huopa ja uudelleen käytettävä muna. Lukemattomilla herttaisilla Hatchimalsin hahmoilla riittää leikkiä ja keräilyä moneksi tunniksi.

Luo omat Hatchimals sisaruslomaseikkailut Hatchimals CollEGGtibles Sisaruusrakkauspaketilla. Paketti on täydellinen tapa alkaa rakentaa Rainbow-cation Hatchimals perheitä.  Yllätyksenä on se mitkä Hatchimals– sisarukset saat. Avaa muna ja paljasta iso lapsi, sen värikkäät siivet ja huopa. Irrota sitten munan pohjassa oleva tarra tavataksesi paketin vauvan. Munan pohja muuntuu tarvikkeeksi, jota voit käyttää mielikuvitusleikkiesi tarinankerronnassa. Jokaisessa munan pohjassa ja huovan printissä on omanlaisensa suunnittelu, joka sopii sisarustesi lomateemaan – piknik, ranta, luistelurata ja muita. Voit helposti kiinnittää siivet isolle lapselle ja leikkiä loputtomia sisarusten lomahetkiä.
Yli 60 Rainbow-cation Hatchimalsia ja 10 Sisaruusrakkauspakettia kerättävänä. Kerää täyteen kaikki yhdeksän Hatchimals perhettä. Lähde Rainbow-cation- lomalle Hatchimals CollEGGtibles Sisaruusrakkauspaketin kanssa.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 4.5.2024 ): 7,90 
Tuotetunnus (SKU): 0778988382042 Osasto: