Sylvanian Families päiväkodin wc 4720

15,90 

Sylvanian Families päiväkodin wc

Anna pikkuisten virkistäytyä ennen oppituntia tällä metsä-teemaisella kauniin värisellä wc-setillä.

Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

Sylvanian Families pumpulihäntäkani perhe

Mikä on Sylvanian Families?

Sylvanian Families

Vuodesta 1985 lähtien Sylvanian Families on ollut lukuisten ihmisten rakastama eri puolilla maailmaa. Se on nostalginen lelusarja, joka viehättää eri-ikäisiä ihmisiä. Sarjan perustana on kolme arvoa – luonto, perhe ja rakkaus – ja lapset oppivat käyttämään mielikuvitustaan, välittämään toisistaan ja jakamaan. Sylvanian Families auttaa lapsia oppimaan tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Puitteet

Sylvanian FamiliesSylvanian Families

Kaikki eläinperheet asuvat Sylvanian Villagessa, jossa kaikki rakastavat luontoa. Sarjan tuotteet rakentuvat tavallisen arkisen elämän ympärille, ja tuotesarja kattaa monenlaisia aktiviteetteja, joiden avulla lapset voivat kokeilla erilaisia leikkimistapoja ja keksiä omia tarinoita.

Perhe

Sylvanian Families

Jokainen voi kuulua perheeseen ja oppia ihmissuhteista, esimerkiksi ystävällisyydestä ja toisten rakastamisesta.

Tuote

Sylvanian Families

Sarjaan kuuluu erilaisia, yksityiskohtaisesti suunniteltuja taloja, kauppoja, huonekaluja ja tarvikkeita. Jokaisella hahmolla on suloinen, ainutkertainen ilme, ja ne ovat hyvän muotoisia ja kokoisia. Hahmojen ystävällinen olemus tekee niistä lapsille helposti lähestyttäviä.

Leikkiarvo

Sylvanian Families

Sylvanian Families on ikivihreä lelusarja, joka vetoaa kaikkiin ystävällisyydellään. Siinä on paljon erilaisia puolia, kuten nukeilla leikkimistä, kotien sisustamista, huonekalujen keräilemistä ja vaatteiden vaihtamista, joten se viehättää monenlaisia tyttöjä. Sääntöjä ei ole, joten lapset saavat itse luoda omat tarinansa.

Tunteet

Sylvanian Families kannustaa leikkimään, eikä sen viehätys katoa, mikä auttaa ajatusten ja tunteiden kehittymisessä.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 29.12.2022 ): 15,90 
Tuotetunnus (SKU): 5054131047200 Osasto: