Ryhmä Hau Rolle X-Treme rekka muuntuva

69,00 

Ryhmä Hau Rolle X-Treme muutuva pelastusrekka

Äärimmäiset pelastustehtävät tarvitsevat Rollen X-treme rekkaa. Tämä Ryhmä Hau jättiläismäinen pelastusauto näyttää aivan samalta kuin sarjassa. Mukana on eeppinen muodonmuutos kahdeksi erilliseksi pelastusajoneuvoksi, joissa on kaivinkoneen kauha, jatkettava nostokurki lelu, jättimäinen murskauspallo ja materiaalinsäilytysyksikkö. Ajoneuvossa on myös realistisia valoja ja ääniä ohjelmasta.
Kuvittele kuinka avaat kuorma-auton ohjaamon katon ja asetat Rollen kuskin paikalle ja painat Ryhmä Hau merkkiä katolla aktivoidaksesi valot ja äänet. Sitten voit lähteä matkaan ja saapua paikalle tällä mega pelastusajoneuvolla ja irrottaa perävaunun, jotta voit ottaa kaivinkonelelun alueelle. Voit muuntaa perävaunun komentokeskukseksi paljastaaksesi rakennuslelut, jotta Rolle voi käyttää murkauspalloaan poistaakseen esteitä. Sen jälkeen hän voi vaihtaa murskauspallon nosturin koukkuun ja leikkiä nostavansa romut materiaalinsäilytysyksikköön. Kun olet pelastanut päivän Seikkailulahdella, muunna perävaunu takaisin ja kiinnitä se autoleluun ja kiihdytä sitten kohti seuraavaa tehtävääsi.
Ryhmä Hau toimintahahmot, leluautot, leikkisetit ja pehmoeläimet ovat täydellisiä lahjoja yli 3- vuotiaille pojille ja tytöille. Liity Rollen ja hänen X-Treme autonsa tiimiin ja tuo kotiin Ryhmä Hau toiminta.
  • Ikäsuositus: 3+ vuotta
  • Sisältää 3xLR44 testiparistot.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 22.3.2023 ): 69,00 
Tuotetunnus (SKU): 0778988424063 Osasto: