Bakugan legends collection

59,00 

Bakugan legends collection

Bakugan legends collection. Bakugan Legends keräilypaketissa on kaikki mitä tarvitset taisteluun. Se sisältää 4 Bakugan- keräilyhahmoa ja kykykorttia, Porttikortteja ja muuta. Bakugan lelukokoelmastasi tuli juuri voimakkaampi kuin koskaan valaistuvien Nova Bakuganien ansiosta. Näet valon, kun vierität ne BakuCorejen (sisältää 6) yli. Näe kuinka Bakuganisi ponnahtaa auki ja muuntautuu hurjaksi toimintahahmo olennoksi. Pelaa Geoganisi kesken taistelun ja käy yllätyshyökkäykseen voittaaksesi vastustajasi.

Mestareiden kirjo tuottaa uskomatonta, ennennäkemätöntä vahinkoa taistelussa. Käytä mukana tulevia Kykykortteja ja löydä lisää tapoja pelata ja ansaita bonuksia Bakugan taisteluareenalla. Lisää kaikki viitoskauden Bakugan Legends tyttöjen ja poikien lelut kokoelmaasi, myös Geoganit ja Nova Bakuganit, jotka valaistuvat (kaikki myydään erikseen) ja rakenna oma unelmatiimisi.

Käytä Baku- peltirasiaa (myydään erikseen) täydellisenä lelulaatikkona tai Bakugan salkkuna kaikille hurjille Bakugan Taistelijoillesi ja korteillesi. Kerää lempihahmosi Bakugan hittiohjelmasta ja tule mukaan Bakugan taistoon suosikkikeräilyesineilläsi ja Bakugan korttiseteilläsi. Vie taistelusi seuraavalle tasolle aivan uudella Bakugan Legends kokoelmalla. 6+.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0778988443897 Osasto:

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.