L.O.L. Surprise auto City Cruiser

58,00 

L.O.L. Surprise auto City Cruiser

L.O.L. Surprise auto City Cruiser – Aja tyylillä täysin uuden LOL Surprise City Cruiserin kanssa. Mukana tulee noin 40 cm pitkän auton lisäksi eksklusiivisen 7 cm korkean LOL Surprise -nukke Beeps.

Tässä vaaleanpuna-liilassa kaksipaikkaisessa avoautossa on trendikäs retrotyyli. Sen kyljessä on musta-valkoruudukko ja tyylikkäät tulenlieskat, jotka vangitsevat kaikkien huomion. Autossa on upeat ominaisuudet ja realistinen muotoilu, jotka herättävät mielikuvituksen liikkeelle. Avoautossa on pyörivä ohjauspyörä, pyörivät pyörät, kaksi sivupeiliä, yksityiskohtainen kojelauta edessä, sisään asennettavat auton avaimet, sydänavaimenperä ja turvavyöt, jotka pitävät nuket kiinnitettyinä. LOL-auton istuimet käyvät OMG- ja Tweens-muotinukkeille. Korokeistuimen voi työntää sisään ja ulos, jotta suosikkikassi ottaa pyörän haltuunsa!

LOL Surprise tuotteet ovat mahtavia lahjoja syntymäpäiviin ja jouluun yli 4-vuotiaille lapsille ja koululaisikäisille. Näillä leluilla leikkiminen kehittää mielikuvitusta, kommunikointikykyä ja sosiaalisuutta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0035051591771 Osasto: