Harry Potter Diagon Alley-leikkisetti

69,00 

Harry Potter Diagon Alley-leikkisetti

Herätä Harry Potterin taika eloon Wizarding World Magical Minis-leikkisetillä! Tämä Wizarding World leikkisetti on upea tapahtumapaikka seikkailuillesi. Setti sisältää kolme Viistokujan kauppaa: Weasleyn WelhoWitsitin, Lurppuluomen Pöllökeskuksen ja Qaino Vahvahqon jäätelöbaarin. Mukana tulee myös Hermione Granger ja Fred Weasley-nuket, 21 tarviketta sekä valo- ja äänitoiminnot. Kaikkien Harry Potter fanien pitää saada Viistokuja-leikkisetti!
.
Kiinnitä kaupat toisiinsa haluamallasi tavalla. Auta Frediä täyttämään Weasleyn WelhoWitsien hyllyjä kaukokorvilla ja kääpiöpalluroilla ja kiinnitä kääpiöpallurat sen käsiin.
Paina portaiden lähellä olevaa nappia aktivoidaksesi valo- ja äänitoiminnot. Lemmenjuoma hylly valaistuu ja kuulet maagisia Viistokujan ääniefektejä.
.
Lurppuluomen pöllökeskuksessa voit tehdä pesiä ja laittaa pöllöhahmot niihin. Hermione voi valita itselleen lemmikkikumppanin ja maksaa kassalle. Kun on jälkiruoan aika, molemmat hahmot voivat nauttia herkullista jäätelöä Qaino Vahvahqon jäätelöbaarissa. Lisää tarinankerrontamahdollisuuksia saat jäätelöpakastimella ja pöydällä. Kun leikit tällä setillä, huomaat Viistokujan hienoja yksityiskohtia, kuten ovet, jotka avautuvat ja sulkeutuvat. Puotien ulkopuolet näyttävät aivan samoilta kuin elokuvissa.
  • Ei sisällä paristoja (3xAAA). Osta erikseen!
  • Ikäsuositus: 6+ vuotta.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 11.3.2024 ): 69,00 
Tuotetunnus (SKU): 0778988432365 Osasto: