Pixobitz Featue kuutiot

10,90 

Pixobitz Featue kuutiot

Tee lisää upeita Pixobitz luomuksia täyttöpakkauksella. Tässä paketissa on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi omia 3D ja 2D pikselitaideteoksia. Palat kiinnittyvät toisiinsa vedellä. Täyttöpakkauksessa on 156 Bitziä (kuution mallisia vedellä kiinnittyviä helmiä) neljässä eri värissä, kaksi tarviketta, yli 20 vedellä kiinnitettävää koristetta, helppokäyttöinen sumutinpullo, tarjotin ja kaksi sapluunakorttia.
Pixobitzeillä luominen on helppoa: pinoa ensin palat, sumuta sitten vettä ja koristele tarroilla kuivat luomukset. Aseta sapluuna tarjottimen alle ja laita Bitzisi päälle. Kuution mallisia helmiä on helppo pinota, sillä ne eivät vieri pois. Sumuta jokainen kerros ja koristele sitten luomuksesi. Valitse erilaisista koristeista sopivat: silmiä, kasvonilmeitä, söpöjä kuvakkeita, asuja, korvia ja yksisarvisen sarven. Voit tehdä vaikka kuinka erilaisia PixoBitzejä!
Parhaat tulokset saat odottamalla 20 minuuttia jokaisen kerroksen välillä. 45 minuuttia menee kunnes Pixobitz- taiteesi on kokonaan kuivunut ja valmis leikkiin. Käytä luomuksiasi leikeissä tai lastenhuoneen sisustusesineinä. Pixobitz setit ovat hauskoja lasten askartelutarvikkeita. Ne ovat täydellisiä leluja tytöille ja pojille, jotka pitävät askartelusta ja rakentelusta. Koe luovuuden uusi ulottuvuus Pixobitz-täyttöpakkauksella!
Ikäsuositus: 6+ vuotta.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 20.12.2023 ): 10,90 
Tuotetunnus (SKU): 0778988446485 Osasto: