Monster Jam 1:64 Dirt Dragon

24,50 

Monster Jam 1:64 Dirt Dragon

Monster Jam 1:64 Dirt Dragon. RAKENNA! HYPPÄÄ! TÖRMÄÄ! MURSKAA! TEE SE UUDESTAAN! Esittelyssä uusi Monster Jam Monster Dirt 453 g leikkisetti! Kinetic Sandin tekijät herättävät eloon Monster Dirtin, joka matkii aitoja Monster Jam olosuhteita! 453 g vihreää Monster Dirtiä nostaa hauskuuden seuraavalle tasolle ja tuo aivan uuden tavan leikkiä suosikki mini monsteriautoillasi.

Muokkaa, rakenna ja hyppää autenttisilta hiekkarampeilta eksklusiivisella 1:64 Dragon die-cast Monster Jam monsterileluautolla! Tämä eksklusiivinen upea Monster Jam auto on pakko saada monsteriauto kokoelmaasi! Hiekkatahrainen runko ja BKT renkaat antavat sille aidomman ulkonäön kuin koskaan aiemmin.

Käytä mukana tulevaa ramppimuottia tai työkalua muokataksesi ja rakentaaksesi aivan oman Monster Dirt rampin nopeaa, korkealentoista toimintaa varten! Kun et ole leikkimässä voit käyttää ramppia säilytyslaatikkona. Monster Jam lelut kuten kauko- ohjattavat autot ja monsteriautot ovat täydellisiä lahjoja yli 3- vuotiaille tytöille ja pojille. Starttaa oma Monster Jam tapahtumasi Monster Dirt 453 g leikkisetillä! 3+

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0778988447406 Osasto:

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.