Brio juna höyryjunasetti 36017

59,90 

Brio höyryjunasetti 36017

Puksuttele ympäriinsä tällä kahdeksikon muotoisella höyryjunasetillä, jossa on realistiset höyryefektit. Klassinen, kahdeksikon muotoinen lelujunasetti sisältää höyryveturin, jossa on todelliselta kuulostavat höyrytehosteet, puiset kiskot ja junatarvikkeet. Ohjaa junaa eteen- ja taaksepäin sen päällä olevien painikkeiden avulla ja katso kuinka veturin piipusta nousee vaaratonta höyryä. Kun vesi loppuu, veturin voi täyttää uudelleen vedellä täytettävästä vaunusta. Ohjaa junaa eteen- ja taaksepäin sen päällä olevien painikkeiden avulla ja katso kuinka veturin piipusta nousee vaaratonta höyryä. Todellisuutta muistuttavat junaleikit auttavat lapsia oppimaan ympäristöstään hauskalla tavalla ja kehittävät samalla hienomotorisia taitoja.

BRIO World on avoin leikkisarja, joka kasvaa lapsesi mukana. Kaikki BRIO World-lelut ovat yhteensopivia keskenään, junakiskoista ajoneuvoihin ja hahmoihin, ja niiden avulla lapsi voi haastaa itseään kasvaessaan. Luvassa on rajattomasti mielikuvitusleikkejä. Tee leikkimisestä rikkaampaa tämän klassisen junasetin avulla; se on täydellinen valinta yhdisteltäväksi muiden BRIO World -tuotteiden kanssa.

  • Pakkaus sisältää 24 osaa: 1 paristokäyttöinen höyryjuna, 1 rahtivaunu uudelleentäytettävällä kuormalla, 1 vuoristotunneli, 1 vuoristokisko, 2 puista puuta, 1 junaratakyltti, 15 puista kiskoa ja 1 puinen tasoristeys.
  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.
  • Koko kasattuna: 1020 cm x 480 cm.
  • Paristotarve: 2 x AAA eivät sisälly tuotteeseen. Osta erikseen!

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 23.12.2022 ): 59,90 
Tuotetunnus (SKU): 7312350360172 Osasto: