Juoma Nokkamuki Nuk erilaisia

11,90 

Juoma Nokkamuki Nuk erilaisia

  • Kun vauva kasvaa taaperoksi, NUK FIRST CHOICE nokkapullot auttavat siirtymistä itsenäiseen juomiseen. Nokkamukit on varustettu Silikonisella “Spill-Proof” nokalla, joka ei vuoda, vaan neste täytyy imeä.
    HUOM! Silikoninokkaa ei suositella ensisijaisesti lapselle, jolla on jo hampaita! Silikoninokka rikkoutuu helposti jos lapsi pureskelee nokkaa (puremisesta aiheutuvia nokan vaurioita ei luokitella takuun piiriin kuuluviksi). Nokka on vaihdettavissa ja vaihtonokkia myydään erikseen. Nokkaosa suositellaan vaihdettavaksi hygieniasyistä n. 2 kk välein tai lapsen kehityksen mukaan tarpeen vaatiessa!

Kahvat on suunniteltu lasten käsille, ja niissä on kitkanystyröitä. Pullon kyljessä Temperature Control – lämpömittari, joka ilmoittaa, onko sisältö sopivan lämpöistä. Pullo on valmistettu propyleeni muovista (PP) ja on täysin vapaa haitallisista aineista, on ultrakevyt, erittäin kestävä ja soveltuu jopa pakastamiseen, ja luonnollisesti pullon voi vapaasti yhdistellä muiden NUK First Choice sarjan tuotteiden kanssa.

BPA-vapaa!

4 erilaista mukia: Keltainen, vihreä, valkoinen tai violetti.

Huom! Hinta sisältää yhden nokkamukin. Verkkokaupasta tilatessa tuotetta ei voi valikoida, vaan lähetämme tuotteen varastotilanteen mukaan. Toiveen voi kuitenkin kirjoittaa lopussa olevaan lisätietoa kenttään.

 

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 23.11.2023 ): 11,90 
Tuotetunnus (SKU): 4008600382782 Osasto: