Vahakangas 140cm ruskea-valkoinen sydämet

6,90  m

Vahakangas 140cm sydämet ruskea-valkoinen

Luo uusi ilme kotiisi uudella kauniilla vahakankaalla! Käytännölliset vahakangas pöytäliinat sopivat mainiosti jokapäiväiseen arkeen kotiliinaksi, ruokailuun, askarteluun ulos sekä sisälle. Perinteiset muovipinnoitetut vahakankaat ovat edullisia ja suojaavat pöytää tehokkaasti. Vahakankaat hylkivät likaa ja vettä, kestävät pieniä vahinkoja ja ovat helppo puhdistaa. Älä pese vahakangasta pesukoneessa, sillä se rypistyy, vaan pyyhi liinaa rätillä ja astianpesuaineella päivittäin. Pöytäliinan pinnalta pyyhkäiset suuretkin sotkut pois hetkessä. Vahakangasliinan kuvio on muovia ja sen alla on kuitukangas. Valitse juuri sen mittainen pala kuin haluat, 10 sentin tarkkuudella!

Huom! Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kuva saattaa vääristää värejä. Luonnossa tuote voi näyttää eri sävyiseltä. 
Huom! Jos haluat vahakankaat toimitettuna hyvin ja rullattuna, valitse toimitustavaksi PostNord paketti toimipisteeseen (ei pakettiautomaatti) tai Postin SUURI paketti. Muissa toimitusmuodoissa vahakangas viikataan ja se vaurioituu usein kuljetuksen aikana. Taitokset saattavat jäädä näkyviin.
  • Tuotetunnus: 0869
  • Leveys: 140 cm

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6430079280869 Osasto: