Vahakangas 140cm Beige Iso Musta Kukka

6,90  / metri

Vahakangas Beige Iso Musta Kukka 140cm

Luo uusi ilme kotiisi uudella kauniilla vahakankaalla! Käytännölliset vahakangas pöytäliinat sopivat mainiosti jokapäiväiseen arkeen kotiliinaksi, ruokailuun, askarteluun ulos sekä sisälle. Perinteiset muovipinnoitetut vahakankaat ovat edullisia ja suojaavat pöytää tehokkaasti. Vahakankaat hylkivät likaa ja vettä, kestävät pieniä vahinkoja ja ovat helppo puhdistaa. Älä pese vahakangasta pesukoneessa, sillä se rypistyy, vaan pyyhi liinaa rätillä ja astianpesuaineella päivittäin. Pöytäliinan pinnalta pyyhkäiset suuretkin sotkut pois hetkessä. Vahakangasliinan kuvio on muovia ja sen alla on kuitukangas. Valitse juuri sen mittainen pala kuin haluat, 10 sentin tarkkuudella!

Huom! Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kuva saattaa vääristää värejä. Luonnossa tuote voi näyttää eri sävyiseltä. 
Jos haluat vahakankaat toimitettuna hyvin ja rullattuna, valitse toimitustavaksi SUURI paketti. Muissa toimitusmuodoissa vahakangas viikataan ja se vaurioituu usein kuljetuksen aikana. Taitokset saattavat jäädä näkyviin.
  • Tuotetunnus: 4612
  • Leveys: 140 cm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5603272794612 Osasto: