Vahakangas 140 cm ruutu punainen Lola

11,50  metri

Vahakangas 140 cm punaruudullinen

Luo uusi ilme kotiisi uudella kauniilla vahakangas 140 cm punaruudullinen pöytäliinalla!

Lola on valmistettu rakkaudella ja huolella Euroopassa. Lolalla on laaja valikoima hauskoja ja nykyaikaisia ​​malleja. Nykyaikainen ja raikas vaihtoehto klassisten mallien maailmassa. Vaihtele kotisi ilmettä sydämesi kyllyydestä!

Käytännölliset vahakangas pöytäliinat sopivat mainiosti jokapäiväiseen arkeen koti liinaksi, ruokailuun, askarteluun, ulos sekä sisälle. Perinteiset muovipinnoitetut vahakankaat ovat edullisia ja suojaavat pöytää tehokkaasti. Vahakankaat hylkivät likaa ja vettä, kestävät pieniä vahinkoja ja ovat helppo puhdistaa. Älä pese vahakangasta pesukoneessa, sillä se rypistyy, vaan pyyhi liinaa rätillä ja astianpesuaineella päivittäin. Pöytäliinan pinnalta pyyhkäiset suuretkin sotkut pois hetkessä. Vahakangasliinan kuvio on muovia ja sen alla on kuitukangas. Valitse juuri sen mittainen pala kuin haluat, 10 sentin tarkkuudella!

Huom! Jos haluat vahakankaat toimitettuna hyvin ja rullattuna, valitse toimitustavaksi PostNord paketti toimipisteeseen (ei pakettiautomaattiin) tai Postin SUURI paketti. Muissa toimitusmuodoissa vahakangas viikataan ja se vaurioituu usein kuljetuksen aikana. Taitokset saattavat jäädä näkyviin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2023-10-03 ): 11,50 
Tuotteen hinta
Tuotetunnus (SKU): 5412301716088 Osasto: