Kerni 140 cm kukka ja lehdet vesivärimaalaus harmaa

15,90  m

Kerniliina 100 %:n puuvillakangas akryylipinnoitteella

Kerni 140 cm kukka ja lehdet vesivärimaalaus: harmaan eri sävyillä maalatut eläväiset kukat lehtineen. Kangasmainen kerniliina on laadukas ja juhlava vaihtoehto ja sopii myös mainiosti arkeen. Liina on aivan kangaspöytäliinan näköinen ja oloinen, mutta sitä on helpompi pitää puhtaana kuin kangasliinaa likaa hylkivän akryyli pinnan vuoksi. Kauniisti laskeutuva puuvillaliina kestää pieniä vahinkoja. Puhdista liinaa rätillä ja astianpesuaineella päivittäin. Kerniliinan voi myös pestä pesukoneessa 40 C kevyesti ja silittää miedolla lämmöllä nurjalta puolelta, jotta se ei näytä ryppyiseltä. 

Kun pöytäliina ei ole käytössä, se kannattaa kääriä putken päälle, jotta vältyt rypistymiseltä ja pöytäliina kestää pidempään. Kerniliinan reunat eivät vaadi ompelua ja on siksi käyttövalmis leikattuna palana. Valitse juuri sen mittainen pala kuin haluat, 10 senttimetrin tarkkuudella!

Huom! Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kuva saattaa vääristää värejä. Luonnossa tuote voi näyttää eri sävyiseltä.

Huom! Jos haluat pöytäliinan toimitettuna hyvin ja rullattuna, valitse toimitustavaksi PostNord paketti PALVELUPISTEESEEN (ei pakettiautomaattiin), kotiinkuljetus tai Postin SUURI paketti. Muissa toimitusmuodoissa pöytäliina viikataan ja se vaurioituu usein kuljetuksen aikana. Taitokset saattavat jäädä näkyviin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 10.3.2023 ): 15,90 
Tuotteen hinta
Tuotetunnus (SKU): 114312 Osasto: