140 cm Kerniliina Damero Cream

19,90  /metri

Kerniliina 100 %:n puuvillakangas akryylipinnoitteella

Kangasmainen kerniliina on laadukas ja juhlava vaihtoehto ja sopii myös mainiosti arkeen. Liina on aivan kangaspöytäliinan näköinen ja oloinen, mutta sitä on helpompi pitää puhtaana kuin kangasliinaa likaa hylkivän akryyli pinnan vuoksi. Kauniisti laskeutuva puuvillaliina kestää pieniä vahinkoja. Puhdista liinaa rätillä ja astianpesuaineella päivittäin. Kerniliinan voi myös pestä pesukoneessa 40 C kevyesti ja silittää miedolla lämmöllä nurjalta puolelta, jotta se ei näytä ryppyiseltä. 

Kun pöytäliina ei ole käytössä, se kannattaa kääriä putken päälle, jotta vältyt rypistymiseltä ja pöytäliina kestää pidempään. Kerniliinan reunat eivät vaadi ompelua ja on siksi käyttövalmis leikattuna palana.  Valitse juuri sen mittainen pala kuin haluat, 10 senttimetrin tarkkuudella!

Huom! Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kuva saattaa vääristää värejä. Luonnossa tuote voi näyttää eri sävyiseltä.       

Huom! Jos haluat kernit toimitettuna hyvin ja rullattuna, valitse toimitustavaksi PostNord paketti toimipisteeseen (ei pakettiautomaatti) tai Postin SUURI paketti. Muissa toimitusmuodoissa vahakangas viikataan ja se vaurioituu usein kuljetuksen aikana. Taitokset saattavat jäädä näkyviin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 114297 Osasto: