Joulukalenteri LEGO® Marvel Avengers 2021

29,95 

LEGO® Joulukalenteri 2021 Marvel Avengers

Anna 7 vuotta täyttäneelle Marvel-fanille aivan erityinen supersankarien jouluyllätys, LEGO® Marvel Avengers Joulukalenteri (76196).

Marvel Avengers ‑lahjoja täynnä taikaa
Kalenterissa on 24 luukkua, joista jokaisen takana on lelu. Mahtava tapa valmistautua jouluun! Luukuista paljastuu muun muassa 7 minihahmoa – Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Kapteeni Marvel, Thanos ja Nick Fury – sekä Marvel Universe ‑maailmasta tuttuja hauskoja koneita ja mahtavia varusteita: Quinjet, Helialus, Spider-Manin lennokki, Kostajien torni ja paljon muuta. Jouluaaton lähestyessä yllätyksiä voi yhdistellä leikeissä loputtomiksi ja jännittäviksi supersankariseikkailuiksi.

Luovaa leikkiä ympäri vuoden
Näitä hienoja rakennusleluja voi yhdistellä muihin LEGO Marvel setteihin ja mielikuvitusleikkeihin – ympäri vuoden.

  • LEGO® Marvel Avengers Joulukalenteri (76196) on upea supersankareiden jouluyllätys Marvel-faneille. Jokaisesta 24 luukusta odottaa mahtava yllätys leikkeihin, rakenteluun ja koristeeksi.
  • Mukana 7 minihahmoa: Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Kapteeni Marvel, Thanos ja Nick Fury sekä Marvel Universe ‑maailmasta tuttuja hauskoja tavaroita ja mahtavia varusteita lasten iloksi.
  • Jouluaaton lähestyessä yllätyksiä voi yhdistellä leikeissä, ja Marvel-seikkailut heräävät eloon.
  • Luukuista paljastuu 24 päivän ajan yllätyksiä hauskoihin mielikuvitusleikkeihin ympäri vuoden. Tämä superhieno joulukalenteri on täydellinen lahja joulunodotukseen jokaiselle pienelle supersankarille 7-vuotiaasta ylöspäin.
  • Tämän suurenmoisen joulukalenterin sisältämät 24 yllätystä on helppo yhdistää kaikkiin muihin LEGO® Marvel setteihin loputtomiin luoviin rakennushetkiin, kekseliäisiin leikkeihin ja näyttävän sisustuksen kruunuiksi.
  • Rakennettavina leluina muun muassa Quinjet, Helialus, Spider-Manin lennokki ja Kostajien torni.
  • Luukussa 24 odottaa huikea yllätys (vinkki: se on yksi maailman mahtavimmista esineistä).
  • Kaikki LEGO® Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Ne siivittävät loputtomiin huikeisiin mielikuvitusleikkeihin.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016912425 Osasto: