LEGO Harry Potter Joulukalenteri 2021

34,90 

Joulukalenteri 2021 Lego Harry Potter

Verraton joululahja Harry Potter™ -faneille. LEGO® Harry Potter™ Joulukalenterin (76390) 24 luukun takaa löytyy joka päivä uusi lahja, joiden parissa lasten on mukava laskea päiviä jouluun.

Maagisia leluja legendaaristen Harry Potter -tarinoiden leikkimiseen
Kalenterin jokaisen 24 luukun takaa löytyy erilainen lahja. Mukana on 6 minihahmoa – Harry Potter, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Draco Malfoy™, Dudley Dursley ja Lujahaka – sekä Harry Potter -elokuvista tuttuja jännittäviä esineitä ja lumoavia tarvikkeita. Suuren päivän lähestyessä lapset voivat yhdistää leluja ja leikkiä Harryn uskomatonta matkaa Likusteritieltä Tylypahkaan. Mukana on savupiipun kautta saapuvia Tylypahkan kirjeitä ja keräiltävää kultaa Irvetan holvista. Lapset voivat myös valita Harrylle koulutarvikkeita ja tutustua Hedwig™-pöllöön. Värikäs hyrrä tuo lisäjännitystä hauskan pelin muodossa. Leikki-ideoita riittää loputtomasti, joten taikaa riittää koko vuodeksi! Mukana on myös 2 velhokortti-yllätyslaattaa (voit kerätä kaikki 16).

  • Yllätä Harry Potter™ -fanit upealla, taianomaisella LEGO® Harry Potter Joulukalenterilla (76390), jonka lelut kruunaavat joulunodotuksen! Jokaisen 24 luukun takana on rakennettava lelu leikkeihin ja koristeeksi.
  • Minihahmoista mukana ovat Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Draco Malfoy™, Dudley Dursley ja Lujahaka. Mukana on myös rakennettavia malleja, kuten Irvetan kultaholvi. Sisältää myös 2 velhokortti-laattaa.
  • Suuren päivän lähestyessä lapset voivat yhdistää lelut ja leikkiä Harryn upeaa matkaa Likusteritieltä Tylypahkaan ja leikkiä omia maagisia seikkailujaan.
  • Lumoava Harry Potter™ -joulukalenteri on täydellinen joulunodotuslahja 7 vuotta täyttäneille noidille ja velhoille. Löydät sieltä 24 päivän ajan yllätyksiä ja mielikuvitusleikkejä, jotka ilahduttavat ympäri vuoden.
  • Tämän suurenmoisen joulukalenterin sisältämät 24 lahjaa on helppo yhdistää kaikkiin muihin LEGO® Harry Potter™ setteihin loputtomiin luoviin rakennushetkiin, kekseliäisiin leikkeihinja näyttävän sisustuksen kruunuiksi.
  • Rakennettaviin leikkielämyksiin kuuluvat Dursleyn perheen kotiin savupiipun kautta saapuvat Tylypahkan kirjeet, suuren salin pöydälle katettu lounas ja junavaunu, jossa on Hedwig™ ja Harryn koulutarvikkeita.
  • Kalenterin 24. luukun takana on värikäs hyrrä, jonka avulla voit pelata kalenteriin painettua jännittävää ja hauskaa lautapeliä.
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat toivelahjoja lapsille, jotka haluavat kokea elokuvien taian.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5702016913804 Osastot: , ,