ILMAINEN toimitus Yli 100 €. Nopea toimitus –> tilaukset pyritään lähettämään viim seuraavana päivänä.

Kattilat ja pannut

Kattilat ja pannut

Kumpi on parempi ruoanlaittoon: kasari vai kattila?

Kattilassa on kaksi kahvaa ja kasarissa yksi. Vastakkaisella puolella on joskus myös pieni apukahva. Paistokasari on korkeampi kuin paistinpannu, mutta matalampi kuin kasari. Paistokasarit ovat yleensä kannellisia, kun taas paistinpannut eivät. Siksi paistokasarit soveltuvat myös hauduttamiseen. Selkeää rajaa kasarin ja paistokasarin välillä ei ole, kuten ei myöskään kattilan ja kasarin tai paistokasarin ja syvän paistinpannun välillä. Monia erilaisia astioita voidaan käyttää tarpeen mukaan sekä keittämiseen että paistamiseen.

PiardiHome- keitto- ja paistoastioissa on tarttumaton pinnoite, joka auttaa kokkia ruoanlaitossa. Astia säilyttää maun ja takaa kevyen ja terveellisen ruoan, koska rasvaa ei tarvitse käyttää paljoa. Pinnoitetut kattilat, kasarit ja paistinpannut ovat järkevä valinta jokapäiväiseen ruoanlaittoon ilman pohjaanpalamisen riskiä, haudutat sitten kastikkeita tai valmistat aamupuuroa.

Varastossa

4,50 

Varastossa

7,95 

Varastossa

9,95 

Varastossa

7,95 

Varastossa

9,80 

Varastossa

22,80 

Varastossa

16,95 

Varastossa

14,95 

Varastossa

15,50 
Uusi!

Varastossa

15,95