Meccano rakennussarja

Täältä löydät Meccano rakennussarjat! Meccano on kiehtova ja kestävä rakennussarja, joka herättää lasten mielenkiinnon rakentamiseen ja robotiikkaan. Koneet ja kulkuvälineet ovat aina kiinnostaneet poikia, kuten myös erilainen rakentaminen ja puuhailu pienten osien parissa, joista ahkeralle työllä syntyy upeita luomuksia leikkeihin. Olemme myyneet Meccano rakennussarjaa jo 1960-luvulta asti. Meccano kestää isältä pojalle! Päästä mielikuvituksesi valloilleen tällä monipuolisella rakennussarjalla, joka kehittää  hienomotorisia taitoja, ratkaisukykyä ja luovuutta.

Historiaa: Frank Hornby,¬† Liverpoolista, keksi ja patentoi 1901 uuden lelun nimelt√§ ‚ÄĚMechanics Made Easy‚ÄĚ. Se oli rakennussarja, joka koostui rei‚Äôitetyist√§ metalliliuskoista, -levyist√§ ja ‚Äďpalkeista. Lis√§ksi siihen kuului py√∂ri√§, hihna- ja hammaspy√∂ri√§ sek√§ akseleita liikkeen aikaansaamiseksi. Sarjan kokoamiseen tarvittiin vain ruuvimeisseli ja kiintoavain. ‚ÄĚMechanics Made Easy‚ÄĚ oli paitsi leikkikalu, my√∂s mekaniikan periaatteiden, kuten vipujen ja v√§litysten, opetusv√§line. Aluksi Hornby tilasi rakennussarjojen osia ulkopuolisilta valmistajilta, mutta kun kysynt√§ kasvoi, h√§n perusti Liverpooliin oman tehtaan. Sarjan nimi muuntui muotoon Meccano, jonka arvellaan tulevan ilmaisusta ‚ÄĚMake and Know‚ÄĚ

Meccanon laadukkaiden rakennussarjojen viehätys ei katoa edes sadan vuoden jälkeen, vaan niiden suosio jatkuu edelleen sukupolvesta toiseen. Nykyään Meccanossa on tavallisten sarjojen lisäksi olemassa robotiikkaa ja elektroniikkaa. Mutta yhä edelleen on rakennussarjan sieluna samanlaiset osat kuin sata vuotta sitten.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.