Plus Plus big pastellin värisiä 100 palaa

25,90 

Plus Plus isot palat 100 kpl pastilli

Taaperoille ja esikoululaisille sopivat Plus Plus big 100 kpl pastilli laatikko on nyt saatavilla! Plus-Plus yhdistää hauskasti leikin ja oppimisen. Plus-Plus on luova rakennuslelu tuntien leikkimistä varten. Plus-Plus on hauska, interaktiivinen rakennussarja, jonka avulla lapsi voit luoda ja koota loppumattomia 2D tai 3D luomuksia. Ja sehän on plussaa! Rakentelu kehittää lapsen motorisia taitoja ja muotojen, värien ja kuvien hahmotuskykyä.

Lapset, sekä tytöt että pojat, ja heidän vanhempansa, nauttivat mielikuvituksensa käyttämisestä värikkäiden 2D ja 3D-rakennelmien ja mosaiikkien luomisessa. Täydellinen opettavainen STEM-lelu, joka stimuloi hienomotorisia taitoja, luovuutta, keskittymistä ja kärsivällisyyttä! Plus-Plus: Yksi muoto – loputtomat mahdollisuudet.

Laatikko sisältää 100 pastelliväristä isompaa Plus Plus palaa: väreiltään pastellin pinkki, pastellinsininen, pastellinvihreä, pastellinkeltainen, pastellilila ja valkoinen. Plus-Plus BIG vetoaa taaperoihin ja esikoululaisiin. Jokainen Plus-Plus BIG -kappale on kooltaan 50 mm x 30 mm, testattu ja turvallinen. 

  • BPA ja PVC vapaa.
  • Tehty Tanskassa.
  • Ikäsuositus: 1-6-vuotta.
  • Valmistettu 100 %:sti käyttäen tuulienergiaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5710409201070 Osasto: