Hideway Pets palokoira ja teltta pehmolelu

48,00 

Hideway Pets palokoira ja leikkiteltta

Suloinen ja samettisen pehmeä palokoira-eläinpehmotyyny, jonka sisältä paljastuu hauska pop-up -teltta. Valkoisella koiralla on suuret silmät, lempeä hymy, mustia pilkkuja ja päässä palomiehen pehmeä kypärä. Paloasema-aiheisen pop-up -teltan pohjan koko on 66 x 66 cm ja sen korkeus on 82 cm. Pehmotyynyksi, kaveriksi, monipuolisiin leikkeihin!

Erilaiset tyynyt ja pehmot ovat rakkaita ja suosittuja. Tämä ihastuttava pehmo kätkee sisälleen pienen teltan. Avaa vain vetoketju ja vedä teltta esiin, jolloin se aukeaa kuin itsestään – ja kun telttaa ei enää tarvita, sen voi kätkeä takaisin pehmon sisään. Helppo säilyttää, näppärä ottaa mukaan!

Majojen rakentaminen on hauskaa puuhaa. Lapset rakastavat pieniä soppia, joihin aikuiset eivät kunnolla mahdu – ja joiden käyttötarkoitus vaihtelee kirjojenlukupaikasta piilopaikkaan, leikkikotiin, päiväunisopeksi tai aivan mihin tahansa. Lasten mielikuvitus on rajaton! Teltan sisään saa  myös kätevästi siivottua huoneen lattian tyhjäksi… Pehmotyynyn sisältä paljastuva teltta on kuin maja ilman rakentamista: riittää kun sen ottaa vain esiin, ja leikki voi alkaa! Teltassa on mukava leikkiä tai vain köllötellä pehmon kanssa – ja kun teltta on avoinna, pehmon sisään voi kätkeä omia muita tavaroita. Leikin päätyttyä teltan saa sujautettua takaisin pehmon sisään. Pehmo on itsessään ihana ystävä halailuun ja leikkeihin tai vaikka pienenä tyynynä käytettäväksi. Kokonaisuus on helppo ja näppärä käyttää ja kuljettaa mukana.

Ihana lahjaidea, joka tuo iloa ja monipuolisuutta leikkeihin. Se on samalla myös ihastuttavan halailtava poliisikoira-pikkutyyny ja pehmolelu!

Ikäsuositus: 3+ vuotta.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-02-24 ): 48,00 
Tuotetunnus (SKU): 6416550248702 Osasto: