Happy Nappers Leppäkerttu S tyyny/makuupussi

59,00 

Happy Nappers Leppäkerttu S tyyny/makuupussi

Suloinen ja samettisen pehmeä S-kokoinen leppäkerttu-eläinpehmotyyny, joka avautuu 140 cm pituiseksi makuupussiksi. Mustan, pyöreän tyynyn päällä on hellyttävät leppäkertun kasvot, ja siihen on ommeltu myös sen kädet, jalat ja tuntosarvet. S-koon makuupussi sopii n. 2-4 -vuotiaalle lapselle, ja sen koko on n. 45 x 42 cm. Pehmotyynyksi, päiväunille, yökyläreissuille, telttaan!

Erilaiset tyynyt ja pehmot ovat rakkaita ja suosittuja. Tämä ihastuttava eläintyyny kätkee sisälleen makuupussin. Avaa vain leikkityyny, jolloin se muuttuu ihanan hauskaksi makuupussiksi – ja kun makuupussia ei enää tarvita, sen voi kätkeä takaisin tyynyn sisään. Helppo säilyttää, näppärä ottaa mukaan!

Yökyläilyt ja telttaretket ovat ihania, ja jo aivan pienet lapset voivat nauttia niistä. Yökylässä saattaa välillä tulla ikävä, ja silloin kotoa tuotu oma tyyny tai omat petivaatteet saattavat helpottaa. Happy Nappers -eläinpehmotyyny on ihanan tuttu jo kotoa omasta huoneesta, ja se tuo lohtua kyläreissuilla. Makuupussina tämä pitää lapsen olon lämpimänä ja mukavana, tyynynä käytettynä tämä on ihastuttavan pehmeä halailua ja nojailua varten sekä pään alle. Kokonaisuus on helppo ja näppärä käyttää ja kuljettaa mukana.

Ihana lahjaidea, joka tuo iloa yökyläilyyn, telttailuun tai päiväunille sekä on samalla myös ihastuttavan halailtava tyyny! Leiki, nuku, uneksi!

Ikäsuositus: 2-4 vuotta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6416550248511 Osasto: