LEGO Star Wars 75293 vastarinnan I-TS-kuljetusalus

109,90 

Star Wars 75293 vastarinnan I-TS-kuljetusalus LEGO

Vastarinnan nuoret taistelijat voivat suunnata jännittäviin seikkailuihin LEGO® palikoista rakennettavalla Vastarinnan I-TS-kuljetusaluksella (75293), joka on tuttu Disneyn Star Wars™ Galaxy’s Edgestä. Se on Walt Disney Worldin ja Disneylandin uusi teemapuisto. I-TS-kuljetusaluksen yläosa irtoaa ja sivut avautuvat leikkejä varten. Ohjaamon vieressä on neljä kääntyvää nuppipyssyä ja aluksen perässä on neljä nuppipyssyä taisteluihin. Rajatonta luovaa leikkiä Setti sopii omatoimisesti rakennettavaksi ja leikkeihin tai huvin voi jakaa ystävien kanssa. Settiin kuuluu neljä Star Wars™ -hahmoa – luutnantti Bek ja Vi Moradi, sekä LEGO hahmot astromekaanikkodroidi ja GNK-droidi. Rakennuslelu näyttää hyvältä myös koristeena. Kun se yhdistetään muihin LEGO Star Wars setteihin, hauskat rakennusleikit yltyvät entisestään. Parhaat lahjaideat The LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtialuksia, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars on tämän hetken suosituin teema, ja se sisältää toiveiden syntymäpäivä-, joulu- ja yllätyslahjoja lapsille ja aikuisille.

  • Koe Disneyn Star Wars™ -teemapuiston Galaxy’s Edgen jännitys LEGO® tyyliin tämän fantastisen LEGO Star Wars Vastarinnan I-TS-kuljetusalus (75293) rakennuslelun parissa.
  • Palikoista rakennettava Star Wars™ -lelusetti sisältää luutnantti Bekin ja Vi Moradin LEGO® minihahmot sekä astromekaanikkodroidin ja GNK-droidin LEGO hahmot hauskoihin omatoimisiin tai yhteisiin roolileikkeihin.
  • Kuljetusaluksen yläosa nousee ja sivut avautuvat, joten voit leikkiä hahmoilla myös aluksen sisällä. Kuljetusaluksessa on ohjaamo LEGO® minihahmolle, ruuma, jossa on tilaa droideille sekä neljä kääntyvää nuppipyssyä ja aluksen perässä neljä nuppipyssyä valmiina taisteluun
  • 932-osainen setti on hauska ja palkitseva rakennushaaste 9 vuotta täyttäneille lapsille. Se on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja kaikille Star Wars™ -faneille.
  • Vastarinnan I-TS-kuljetusalus on 8 cm korkea, 34 cm pitkä ja 17 leveä. Se on huomiota herättävä rakennusmalli, joka sopii näytteille mihin tahansa huoneeseen, kun se ei ole suorittamassa Vastarinnan tärkeitä tehtäviä!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016762013 Osasto: