LEGO Minions 75551 Palikoista kootut kätyrit ja salaiset kätköt

59,90 

LEGO Minions 75551 Palikoista kootut kätyrit ja salaiset kätköt

Kätyreistä tykkäävät lapset ihastuvat tähän LEGO® rakennussarjaan (75551). Ensin rakennetaan huomiota herättävät palikkahahmot Kevinistä ja Stuartista. Rakennetut mallit voi kääntää ympäri, ja niiden takaa paljastuu hahmon sisäpuolelle kätkeytyvä huone tarvikkeineen. Setti sisältää mm. tuolit, hatut ja aseet sekä hahmoja roolileikkejä varten. Lapset voivat rakentaa setin osista kaksi kätyrihahmoa kerrallaan. Kevinin voi myös muuttaa Bobiksi.

Tutustu maailmaan kätyrien silmin
Huoneiden hienot yksityiskohdat ovat herkkua pienille kätyrifaneille. Jokaisen kätyrin huone kuvastaa tämän ainutkertaista persoonaa. Kaikissa on kääntyvät silmät. Lapset pääsevät keksintöjen pariin Kevinin labrassa tai kurkkaamaan huoneessaan torkkuvaa Stuartia. Kevinin voi muuttaa Bobiksi, jonka harrastuksena on kung fu.

Luovaa hupia ja palkitsevia rakennuskokemuksia
Interaktiivisten Instructions PLUS -ohjeiden ansiosta tämän mallin rakentaminen on erityisen palkitsevaa ja hauskaa. Ne ovat saatavilla älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavassa LEGO Life sovelluksessa. Kätevien zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla lapset oppivat rakentamaan LEGO® palikkamalleja omatoimisesti.

  • Luova rakennussetti, jonka parissa Kätyrien fanit voivat rakentaa oman suosikkihahmonsa. Lapset voivat rakentaa Kevinin ja Stuartin ja muuttaa sitten Kevinin Bobiksi.
  • Ja kun hahmo on valmis, hauskanpito ei lopu siihen. Kääntyvät silmät huvittavat lapsia. Lelusetin hahmon sisällä on yksityiskohtainen huone, joka sisältää hauskoja tarvikkeita lasten omia kätyritarinoita varten.
  • Minions: The Rise of Gru -elokuvan inspiroiman lelusetin parissa lapset voivat treenata kung fua Bobin kanssa, rakentaa keksintöjä Kevinin labrassa tai antaa Stuartin ottaa nokoset huoneessaan.
  • Mahtava syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka tykkäävät Kätyrit-leluista. Leikin jälkeen luomukset voi laittaa esille.
  • Kumpikin palikoista rakennettava LEGO® Minions hahmo on 9 cm pitkä ja 11 cm leveä. Kevinin korkeus on 15 cm, Stuartin 14 cm ja Bobin 12 cm. Ne ovat juuri sopivan kokoisia niin leikkiin kuin näytteillekin.
  • Voimanlähteenä lasten mielikuvitus! Tässä Minions-rakennussarjassa ei tarvita paristoja.
  • Instructions PLUS -ohjeiden avulla pienemmätkin rakentajat pääsevät nauttimaan omatoimisesta rakennuskokemuksesta ja onnistumisen ilosta.
  • Kaikki LEGO® Minions lelusetit kannustavat lapsia luovaan hupiin ja roolileikkeihin, joiden ideat kumpuavat Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO konsernin sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® Minions palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016619218 Osasto: