LEGO Jurassic 76942 Baryonyx Dino Boat Escape

92,90 

Lego Jurassic 76942 Baryonyx Dino Boat Escape

Lapset voivat viedä LEGO® Jurassic World toimintaleikit vesille tämän Baryonyx-dinosauruksen pako laivalla (76942) lelusetin avulla. Kaikkien aikojen ensimmäinen LEGO Jurassic World setti, jossa on veneitä. Setin palikoista voi rakentaa laivan, joka kelluu – myös silloin, kun eri asentoihin asetettava Baryonyx-dinosaurushahmo on kyydissä. Laivassa on dinosaurushäkki, pyörivä ”valonheitin” ja irrotettava ohjaamo, jonka takaa pääsee ruumaan.

Luova rakentamista ja leikkiä
Tämä setti on hieno lahja trenditietoisille lapsille. Se sisältää dinosaurusvauvan ja 2 kalan hahmot, 4 LEGO minihahmoa ja paljon tarvikeosia, kuten nukutusaseen, etälamauttimen, dinosauruksen munia, pelastusliivejä ja muita jänniä yksityiskohtia, joilla tarinat saavat siivet. Mukana on vaiheittaiset ohjeet, joten aloittelevatkin LEGO rakentajat voivat nauttia rakennuskokemuksesta.

Toiminnantäyteinen dinomaailma
LEGO Jurassic World teeman korkealaatuiset setit ilahduttavat ihan kaikenikäisiä. Ne sisältävät muottiin valettuja, rakennettavia dinosaurushahmoja, minihahmoja, vaikuttavia rakennuksia ja upeita ajoneuvoja, jotka sopivat niin leikkeihin kuin koristeeksikin.

Ikäsuositus: 8+ vuotta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017079752 Osasto: