LEGO City 60311 Tulistunttipyörä

8,95 

LEGO City 60311 Tulistunttipyörä

Päästä lasten leikit täysiin liekkeihin tällä LEGO® City Tulistunttipyörä (60311) lelusetillä, jossa on upea, vauhtipyörällä toimiva lelumoottoripyörä upeiden temppujen esittämiseen ja LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun palopelastajan Freya McCloudin minihahmo. Tulenkestävä resepti hauskoihin leikkeihin, joista ei toimintaa puutu!

Lelusetin plussana PLUS-ohjeet 5 vuotta täyttäneille lapsille!
Lapsi saa rakennussetin mukana yksinkertaisen rakennusoppaan ja verkosta ladattavat Instructions PLUS -ohjeet! Ohjeet löytyvät älypuhelimiin ja -tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat aloittelevia LEGO rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi.

Lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa!
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat oikeasta elämästä tuttuihin roolileikkeihin. Yhdistä mahtavan LEGO® City Stuntz universumin settejä, niin saat leikkeihin vieläkin ällistyttävämmän huikeita stunttitemppuja!

  • Lapset voivat järjestää toiminnantäyteisiä esityksiä tällä upealla LEGO® City Tulistunttipyörä (60311) lelusetillä, jossa on hieno vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä ja LEGO City tv-sarjasta tuttu hahmo Freya McCloud.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen vauhtipyörällä toimivan stunttimoottoripyörän. Mukana on myös LEGO® City Adventures tv-sarjasta tutun palopelastaja Freya McCloudin minihahmo.
  • Lapset virittävät stunttimoottoripyörän vauhtipyörän työntämällämoottoripyörää. Sitten he voivat esittää sillä upeita hyppyjä, ilmatemppuja ja laskeutumisia.
  • LEGO® City Tulistunttipyörä lelusetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille ja stunttitemppujen ystäville.
  • Selfiestunttipyörä on 3 cm korkea, 6 cm pitkä ja 2 cm leveä.
  • Yhdistä tämä lelusetti muihin LEGO® City Stuntz tuotteisiin, niin saat leikkeihin lisää stunttitempputoimintaa.
  • Setille on painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Näillä interaktiivisilla ohjeilla LEGO rakentaminen on lastenleikkiä!
  • LEGO® City stunttisettien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa hienojen leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin tarinoihin ja todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • Kaikki LEGO® palikat ja osat on valmistettu alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa.
  • LEGO® rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017024233 Osasto: