Testiliuskat PH ja kloori

5,90 

Testiliuskat

Ihanteellinen ratkaisu altaan tai kylpylän veden perustestausta varten. Helppo värivertailujärjestelmä. Sisältää 50 testiluiskaa.

Bestway

Vaihe 1 – Testaa ja säädä allasveden ph-arvo

Ensimmäinen vaihe on aina veden pH-arvon testaaminen ja säätäminen.
Veden pH-arvo kertoo, onko vesi hapanta (pehmeää) vai emäksistä (kovaa). Tämä on olennainen tieto, kun pihassa on uima-allas. Epätasapainossa oleva pH-arvo vaikuttaa nimittäin erityisesti vedenhoitotuloksiin. Ensimmäinen ja kaikkein tärkein vaihe on siis aina mitata ja säätää pH-arvo! Se on helppo tehdä Swim & Fun Test Strips -testiliuskoilla.

Ihanteellinen pH-arvo:7,0 – 7,4 
Ihanteellisessa arvossa vesi on neutraalia ja kloorauksesta saadaan paras hyötyarvo. Tasapainoisessa vedessä on myös mukava uida, sillä vesi ei ärsytä ihoa eikä limakalvoja.

pH-arvo on liian korkea 
Jos vesi on kovaa, käytä tasapainottamiseen pH Miinusta. Tämä pätee suurimmassa osassa Tanskaa! Liian suuri pH-arvo tekee vedestä maitomaisen sameaa, eikä kloori tehoa hyvin. Punoittavat ja kutiavat silmät uinnin jälkeen johtuvat usein liian suuresta pH-arvosta.

pH-arvo on liian matala 
Liian matala pH-arvo tekee vedestä liian kuluttavaa altaan metalliosille. Jos pH-arvo on matala myy asiakkaallesi pH Plussaa. Esimerkiksi Tanskassa pH Plussan kysyntä ei luonnostaan ole kovin suurta, ellei ole satanut paljon tai altaassa ole käytetty kerättyä sadevettä.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-03-02 ): 5,90 
Tuotetunnus (SKU): 6942138918588 Osasto: