Backpack Makeup Madness Miss Cara

19,95 

Backpack Makeup Madness Miss Cara

Backpack Makeup Madness Miss Cara – Valmistaudu upeaan muodonmuutokseen B Pack Luksus MakeoverMadness setillä. Avaa meikkilaukku teemainen laatikko ja löydät 20 muodikasta yllätystä, kuten eksklusiivisen B Pack-nuken, Miss Caran, jolla on väriä vaihtavat hiukset ja meikki. Mukana tulee myös kiinni napsautettava metallinen ketju, jolla voit muuntaa 8,9 cm nukkesi tyylikkääksi reppukoristeeksi.

Irrota laatikon osiot ja avaa ne löytääksesi 8 hauskaa yllätyspussia, joiden sisältä löydät Miss Caran ja hänen tarvikkeensa. Jokaisessa yllätyspussissa on kuvia meikeistä kuten huulipunasta, ripsiväristä, hajuvedestä, kynsilakoista ja muusta. Avaa jokainen pussi ja löydät nukkesi ja 3 muotitarviketta, 4 luksus meikkiriipusta, kasvonaamion, henkilöllisyyskortin, meikkilaukun, kiinni napsautettavan metalliketjun ja muuta. Mukana tulee kaksi hienoa asua, joten tämä diiva on valmis vaihtamaan tyyliään uudestaan ja uudestaan.

Kastele luksus meikkisutiriipus ja silmänaamio kylmässä vedessä ja voit vaihtaa nukkesi luomivärin ja etuhiusten väriä. Laita nukkeen riipuksia ja opi lisää hänestä katsomalla hänen henkilökorttiaan. Sitten voit leikkiä nukellasi laatikon sisällä. Avaamisen jälkeen se muuntuu hienoksi leikkisetiksi, jossa on teeman sopivat taustakuvat, täydellistä tarinankerrontaan.

Kun olet liikkeellä, kiinnitä ketju Miss Caraan ja kiinnitä hänen tarvikkeensa ketjuun. Napsauta sitten ketju kiinni laukkuusi ja voit ottaa hänet mukaasi, minne ikinä menetkin. Kaikki tarvikkeet mahtuvat trendikkääseen meikkipussiin ja sekin voidaan kiinnittää laukkuusi. B Pack tyttöjen yllätyslelut ovat mahtavia syntymäpäivä tai lahjoja mihin tahansa tilaisuuteen yli 5- vuotiaille tytöille. Muuntaudu hohdokkaaksi B Packin ja Miss Cara Luksus MakeoverMadnessin kanssa.

Ikäsuositus: 5+ vuotta.

Sisältää 20 yllätystä.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 31.8.2023 ): 19,95 
Tuotetunnus (SKU): 0778988435083 Osasto: