Harry Potter taikasauva yllätyspakkaus

19,90 

Harry Potter taikasauva yllätyspakkaus

Harry Potter taikasauva yllätyspakkaus. Koe Harry Potterin taika Wizarding World Maagisilla Keräily Taikasauvoilla. Nämä mysteeri Harry Potter keräilyesineet fanit ja keräilijät haluavat. Aivan kuten elokuvissa sauva valitsee velhonsa. Yllätyspaketista paljastuu yllätys 30,5 cm hahmo sauva, kultainen esittelyteline ja die- cast tarvike, joka on uniikki hahmolle.

Jokaisessa replika Maagisessa Keräily Taikasauvassa on autenttisia yksityiskohtia ja painotettu pohja, täydellinen leikki tarinankerrontaan. Luo uudelleen suosikkikohtauksiasi ja esitä loitsivasi suosikkiloitsujasi. Laita Maaginen Keräily Taikasauvasi esille sen korkealaatuiseen pakettiin tai aseta se pystyyn tai vaakaan esittelytelineeseen. Uniikki die-cast tarvike sopii esittelytelineeseen – löydät ikoneita kuten Harryn Nimbus 2000, Hermionen padan, Lunan Spectrespecsit ja muuta.

Laajenna Wizarding Worldiasi kaikilla Maagisilla Keräily Taikasauvoilla, mukaan lukien Harry Potter, Hermione Granger, Luna Lovegood, Draco Malfoy ja muita, lisäksi yksi täysin mysteeri taikasauva (kaikki myydään erikseen). Wizarding World Harry Potter lelut ovat haluttuja lahjoja sellaisille lapsille, jotka nauttivat keräilyesineistä, taikasauvoista, toimintahahmoista, nukeista ja nuken tarvikkeista. Ne ovat mahtavia syntymäpäivä- ja joululahjoja tai lahjoja mihin tahansa tilaisuuksiin. Löydä Wizarding World Maagisilla Keräily Taikasauvoilla. Ikäsuositus: 6+ vuotta.

Huom! Pakkausta ei voi valita, vaan on yllätys minkä saat.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-02-21 ): 19,90 
Tuotetunnus (SKU): 0778988447420 Osasto: